Zsolnay by Royal Diamonds

Lenne pár gondolatom, amit szeretnék veletek megosztani!
Először is, had meséljem el hogy ma igazán jó hírt kaptam a jótékonysági vázánkkal kapcsolatban, ugyanis ma már több mint 1 milliós ajánlatot kaptunk rá! 
A váza értéke szerintem felbecsülhetetlen, hiszen egy nagyon nemes, értékes, és limitált alkotás, ami kizárólag a Miss World versenyre készült, és végig kísért engem Londoni utamon is, ezért plusz egy eszmei értékkel is rendelkezik!

Ami mégis a legfontosabb, az hogy milyen nemes célt fog szolgálni, ugyanis a beteg gyerekek életkörülményeit szeretnénk javítani a Zsolnay by Royal Diamonds eozin vázájából befolyt összeggel! 
A gyönyörű igazgyöngyökkel, és gyémántokkal díszített vázát a Royal Diamonds ékszerházban van mód megtekinteni, és licitálni! 
(1061 Budapest Dalszínház utca 8 - Az Operaház királylépcsőjével szemben).
További részletekkel kapcsolatban a Royal Diamonds Ékszerházban
(Tel.: 00-36-1-312-29-26) lehet érdeklődni vagy a web@zsolnay.hu címen.

Nagyon szépen köszönöm ezt gyönyörű alkotást, és a lehetőséget hogy segíthetünk a beteg gyerekeken, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Royal Diamonds - Exkluzív Ékszerrel együttműködve! 

Nagyon szépen kérek mindenkit, aki csak teheti ossza meg a vázáról szóló kiírásaimat, ugyanis január 28-án a csendes licit lezárul! Segítsünk együtt a beteg gyerekeknek!
KÖSZÖNÖM!
rd26-0068.jpg

rd26-0072.jpgrd26-0024.jpg

A képeket nagyon szépen köszönöm, Peter Oroszvari Photography-nak!