Zsolnay, ahol múlt jelent jövőt

A Zsolnay márkanév hosszú története során mindig tudott kora számára valami újat és meghatározót mondani.

A Társaság jelenleg új fejlesztések előállításán, dolgozik, és a jövőbe tekintve az innovációra helyezi a hangsúlyt. A tradícionális értékrendet megtartva új irányok megteremtésével építi a jövőt!

Az elmúlt évek a stabilitás megteremtéséről, a fejlesztések előkészítéséről, a beruházások megalapozásáról szóltak. 2021-ben a Zsolnay életében elindul valami új, melyre komoly igény mutatkozik!

Bachar Najari a Zsolnay Porcelánmanufaktúra tulajdonosának elmondása szerint jelentős igény érezhető az egyedi tervezésű külső és belsőépítészeti dekorelemek, magas minőségű kandallók, és az új fejlesztésű dísztárgyak iránt.  

A megrendelések jól mutatják, hogy a választékban egyaránt igény van a tradicionális, és a modern formavilág alkotásaira is. 

Így eleget téve a piaci elvárásoknak, tervezés, és kivitelezés alatt áll a Zsolnay Home Design, mely új termékszortimentjével egyedülálló a piacon.

Cséplő Petra, a Zsolnay Manufaktúra Igazgatóságának elnöke, megerősítette, hogy az elmúlt évek komoly nemzetközi piacát célzó erőfeszítések most értek be.
Elmondása szerint a nemzetközi kereskedelmi vonalat erősítik, a Zsolnay márka felső kategóriás, luxus minőségű termékeit népszerűsítik a világban.

Nyitottak az egyedi elképzelések, dísztárgyak, belsőépítészeti elemek, lakásbelsők, illetve kültéri díszítő elemek kivitelezésére is. Céljuk, hogy a Zsolnay Home Design új irányokat indítson el a mai modern építészetben és lakberendezésben. A termékek már próba gyártás alatt állnak, az elkészült darabok bemutatásra kerülnek.

Ugyancsak új irányt vesz a Zsolnay Jewellery már ismert kollekciója is!
Cséplő Petra elnök asszony elmondta, az igényfelmérések azt mutatják, napjainkban nem csak az alkalmi prémium ékszerek, hanem a mindennapokban is hordható, jól variálható, minőségi darabok iránt is komoly érdeklődés van.
Így örömmel számolt be , hogy a fiatalabb korosztály számára is terveznek, trendkövető, minőségi darabokat.
Izgatottan várjuk, hogy viseljék, sőt gyűjtsék is, a nekik tervezett újdonságaink. Természetesen kollekciónk megalkotásánál gondoltunk minden korosztályra, illetve alkalomra. Az ékszerek a legmagasabb minőséget képviselik, manufaktúrális megmunkálással, arany és platina elemekkel kiegészítve készülnek.

A 2021-es év nemcsak az új irányok, vagy a hamarosan debütáló új szolgáltatásokról szól, hanem mindezekkel párhuzamosan a Zsolnay arculata is megújult, melyben önálló logót kapott a Zsolnay Home Design, valamint a Zsolnay Jewellery is.

Maradva a már jól ismert színvilágnál, a logó igazodva az új irányokhoz, és a kor elvárásaihoz lett kialakítva. Továbbra is egyet jelent a legmagasabb luxus színvonalával, a tradícionális értékrendekkel, valamint az innovációra való törekvéssel!