Az asztalkultúra fontos része az életnek. Egy ízlésesen terített asztal egy életérzéssel párosul.

A Zsolnay kiváló minőségű asztali termékeivel Ön még élvezetesebbé teheti az ünnepi, de akár a hétköznapi étkezést is. A teljes harmóniát megteremtő porcelán készletek a legkifinomultabb ízlésvilágnak is megfelelnek. A készletek megjelenése megnyerő, egyszerű vagy díszes. Használata a hétköznapokban is emelkedettséget, meghittséget áraszt a használója részére.
A készlet választék mesteri szintű kivitelezése, ékes bizonyítékát szolgálja a Zsolnay Manufaktúra által megkezdett hagyományvonal tudatos ápolásának.

A Zsolnay készletek megjelenése és prémium minősége Önt is arra késztetik majd, hogy a hét minden napján újabb és újabb terítési ötletekkel rukkoljon elő családja, barátai, vacsoravendégei számára.

Fennkölt luxus az étkezőasztalon

FŐNIX KOLLEKCIÓ

fonix-kollekcio.pngFőnix madár az újjászületést, egyben a Zsolnay megújulását szimbolizálja. A színes madár megfestésére csak a legtapasztaltabb festőink vállalkoznak, mivel bonyolult kialakítása a terméknek egyenesen művészi rangot ad. Szabó Kinga mestertervező kollekciójának jellegzetes virág és madár motívumait a magyar fazekas hagyományokra alapozta és a mitológiából merítve alkotta meg. A készletet azonos motívummal rendelkező dísztárgy ajánlatunk egészíti ki.

ŐSZ-GINKGÓ KOLLEKCIÓ

sz-ginko-kollekcio.pngA legnemesebb hagyományok méltó követője, a legfinomabban kidolgozott Zsolnay készlet. Az asztali kultúra legújabb trendjeinek képviselője a legkifinomultabb ízlésvilágnak is megfelel. A páfrányfenyő levelét ábrázoló vezérmotívum az örök életet jelképezi. A kollekció tervezőjét, a fa levele ihlette a kollekció dekorációjának megalkotására. A készletcsalád elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, a Magyar Minőség Háza Díjat és a BNV Nagydíjat. A készletet azonos motívummal rendelkező dísztárgy ajánlatunk egészíti ki.

TAVASZ KOLLEKCIÓ

tavasz-kollekcio.pngA termékcsalád a Zsolnay megújulás jegyében készült, ezért is kapta a Tavasz elnevezést. Alapvetően újat, modernt kívántunk alkotni, de céltudatosan alkalmaztuk a jellegzetes Zsolnay technikákat és színvilágot, hogy az átvezetés a klasszikus készletek és a Tavasz készlet között markánsan jelen legyen. A készlet újszerű megjelenésével és kedvező árfekvésével meghódította mind az idősebb, mind pedig a fiatalabb korosztályt. A kollekció elnyerte a Magyar Minőség Háza Díjat és a BNV Nagydíjat. A készlethez kiegészítő elem is tartozik azonos motívummal készülő vázákkal és egyéb díszáru termékekkel is bővíthető.

NYÁR-LÓHERE KOLLEKCIÓ

nyar6.pngA legigényesebb vásárlók elvárásait is kielégítő Nyár kollekció piaci sikere egyértelművé tette, hogy igény van a modern vonalú, fiatalos készletekre. A bőséges aranyban és zöld színekben domináló kollekciót a vásárlói közönség nagy lelkesedéssel fogadta. A népszerűség az egyedülálló Zsolnay technikának, a neves tervező művésznek a nagyon kedvező árfekvésnek és a készlet szerencsét hozó lóhere motívumának egyaránt köszönhető.
A készlet 2006-ban elnyerte a BNV Nagydíját.

SISSY KOLLEKCIÓ

sissy-kollekcio.pngAz első olyan Zsolnay készlet, amely szakított a hagyományos barokk formavilága, a dús és gazdagon aranyozott motívumokkal. A Sissy kollekció különlegessége, hogy merőben más kompozícióban értelmezte újra a virágfüzér motívumot. Fekete alapon helyezte el az apró virágokat a termék peremén. Külső megjelenése megkapó, díszes, használata a hétköznapokban is emelkedettséget, meghittséget áraszt a használója részére. A Sissy kollekció elegáns megjelenése méltó a legigényesebb alkalmak hangulatához. A készlethez univerzális kiegészítő is tartozik azonos motívummal készülő vázákkal és egyéb díszáru termékekkel is bővíthető.

Az örök kedvenc klasszikus stílusban

PILLANGÓS KOLLEKCIÓ

pillangos-kollekcio.pngA klasszikus pillangós készlet ízléses mintavilága, élénk meleg színei igazán szerethetővé teszik a kollekciót. 24 karátos kézzel festett arany szegélyek és kontúrok futnak végig a krémesen fehér porcelánon. A névadó pillangó könnyed játéka fut végig a készlet minden egyes darabján. Az eredeti pillangós mintát a XIX. században alkotta meg a Zsolnay Manufaktúra, és közel 50 éve a gyár mestertervezője készítette el ennek az adaptációját, mely a mai napig a Zsolnay készletek legkedveltebb motívumai közé tartozik. Az univerzális kiegészítők nagy választéka mellett számos dísztárgyon – vázán, kaspón, tálon, stb. – ugyancsak megjelenik a pillangódíszítés, így a készletek ízlés szerint folyamatosan bővíthetőek, kiegészíthetők. Ez a kollekció egy időtlen tradíciót képviseli az elvárható legmagasabb minőségben. Vigye be otthonába Ön is régi idők szépségét a pillangós készlettel!

BÚZAVIRÁG KOLLEKCIÓ

buzavirag-kollekcio.pngA tervező kezei alatt szinte megelevenednek a virágok és árasztják ódon illatukat a mába. Remek összhatást ér el a hideg kék szín átölelve a barna szín árnyalataival és mindez a 24 karátos kézzel festett arany szegéllyel és kontúrvonalakkal átfűzve. A hideg tapintású porcelán életre kel és életet sugároz tőle. Búzavirágos kollekció, méltán közkedvelt a Zsolnay márkát értők körében. Az eredeti búzavirágos dekoráció egy újabb óvilági remekművet adaptált. Jelenleg is a Zsolnay egyik legkedveltebb motívuma.  XIX. században alkotta meg a Zsolnay Manufaktúra és közel 50 éve a gyár mestertervezője egy újabb óvilági remekművet adaptált, mely a mai napig a Zsolnay készletek legkedveltebb motívumai közé tartozik. A készlet-kiegészítők nagy választéka mellett számos dísztárgyon – vázán, kaspón, tálon, stb. – ugyancsak megjelenik a búzavirág díszítés, így a készletek ízlés szerint folyamatosan bővíthetőek, kiegészíthetők. Ez a kollekció egy időtlen tradíciót képviseli az elvárható legmagasabb minőségben. Vigye be otthonába Ön is régi idők szépségét a búzavirágos készlettel!

POMPADOUR I. / POMPADUR III. KOLLEKCIÓ

A Pompadour I. sorozat megjelenésében markánsan külön áll a többi társától, hideg színei és formavilága a klasszikus kort idézi. Fenséges külseje hivalkodó eleganciát sugároz annak minden díszes szegletével együtt. A kék-arany manapság is megtartotta luxus imázsát, így a Pompadour készletek ma is töretlen népszerűségnek örvendenek.

pompadur-iii-kollekcio.png p1.png

A kollekcióból a Pompadour I. kollekció rendelkezik a legerősebb aranydekorációval, fénylő színe miatt napként ragyog az ünnepi asztal közepén. A Pompadúr II. kollekció barokk formáján a gazdag kobalt kék arany-stafír díszítés a legkifinomultabb ízlésvilágnak is megfelel. Még a legrangosabb éttermek is (pl. Gundel) ezzel a készlettel terítenek. Ez a kollekció egy időtlen tradíciót képviseli az elvárható legmagasabb minőségben. A Zsolnay egyik legkeresettebb kollekciója évtizedek óta. Sikerének titka az előkelő kivitel és a kedvező árfekvés.

MESSZESÉG ÉS OLÍVA KOLLEKCIÓ

Messzeség és az olíva kollekciójának báját a körbefutó elegáns kobaltkék / méregzöld színei adják. A körbe futtatott arany díszítés azonban rendkívül nemessé teszi megjelenését. Ezáltal a legigényesebb ünnepi asztalok díszítésére is kiválóan alkalmas. Messzeség és az olíva kollekció karakteres szépségű és időtlen eleganciával bír.

messzeseg.pngoliva-kollekcio.png 

A vacsorák fénypontja ez a stílus

GUCCI KOLLEKCIÓ FEKETE ÉS LAZAC

A Zsolnay Patrícia Gucci kollekciója karakteres szépségű és időtlen eleganciával bír. A harmonikus fekete és lazac kombinációja és a magas minőségű aranyozás adja a látványos külsőt.

gucci-kollekcio-lazac.pnggucci-kollekcio-fekete.png

A kollekció virág dekorálása gyönyörűen csillognak az étkezőasztalon. Ezt a luxus kollekciót egy évben csak négyszer helyezik gyártásba, ebből eredően még különlegesebb az egyébként csontporcelánból készült készlet.

Nem mindennapi luxus a Zsolnay kínálatában

GUCCI 9100/8500; 9100/8501; 9170/8498; 9170/8499

9100-8500-aranygucci.png9100-8501-platina-gucci.png9170-arany-gucci2.PNG9170-platina-gucci3.png

A fehér színű porcelánból készült Gucci naturell kollekcióban a luxus és a tradíció találkozik. Az alapul szolgáló virágelem a kontúr festészetre emlékeztet. Arannyal és platinával kombinálva teszik igazán luxus érzetűvé az egyszerű és a fodros formavilágáról ismert Zsolnay terítéket. És bár a virágminta jellemzője, hogy sok esetben tömény, Zsolnay Gucci naturall készletén, ebben a kombinációban kifejezetten elegáns és ízléses. Nyűgözze le vacsorapartnereit ezzel az ünnepi terítékkel és élvezze az elismerő pillantásokat minden összejövetel alkalmával.

PRINCE KOLLEKCIÓ

prince.pngA Prince tányérkollekció ékes darabja a legmagasabb luxusérzésnek, vastagon rajzolt arany minta csillog végig a tányér peremén. Azok számára, akik a túlzott arany mintázást, de az elegáns stílust részesítik előnyben.

Csillogó, akár a legértékesebb arany vagy platina. Egy klasszikus forma vonalnyi mintával.

A klasszikus stílusú étkészletek legelterjedtebb jellemzője, a körforma. A mintázás lehet arany, platina vagy bármilyen festett szín.

BAROKK ARANY TOLLAZOTT KOLLEKCIÓ / BAROKK PLATINA TOLLAZOTT KOLLEKCIÓ
BAROKK ARANY STAFÍR KOLLEKCIÓ / BAROKK PLATINA STAFÍR KOLLEKCIÓ

A készlet megjelenésében felsiklik a korai klasszikus impulzus, a vékony vagy vastag, arany vagy platinakontúr elválasztja a két világot. A vonalak játékosan szaladnak végig a porcelánon, kijelölve a demarkációs vonalat. Így a kollekció idomulni képes az egyszerűbb konyhai belsők világához is.

9335-platina-tollazott5.pngbarokk-arany-tollazott-kollekcio.pngbarokk-arany-stafir-kollekcio.png9335-platina-stafir4.png

Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan! A STAFÍR vastag aranykontúrozott mintás, változatosan kombinálható a Pompadúr III. alapkészlet tányérjaival. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosaA Babos Pálma tervezőnő, Velvet platina kollekciójának báját a tányér peremén körbefutó kidolgozott domború geometrikus mintázat és a platinacsíkozás adja. A prémium finomporcelán alapanyagnak és a gondos tervezésnek köszönhetően ez a készlet ideális választás a mindennapos használatra. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan!

BABOS PÁLMA - VELVET PLATINA KOLLEKCIÓ

platina-babos7.png

BASIC PLATINA KOLLEKCIÓ 9100/3384

A fehér porcelánon a platina csillogása kiemeli a terített asztalt, a Zsolnay lehetővé teszi, hogy a mindennapokban is élvezze a luxus nyújtotta kényeztetését. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan!

9100-3384.png

Fehér porcelán készletek

Azok számára viszont, akik a visszafogott és elegáns stílust részesítik előnyben, a fehér kollekció nyújt tökéletes megoldást! A készletek megjelenésükben a modern és a klasszikus konyhai belsők világához is illeszkednek. A prémium fehér finomporcelán alapanyagnak és az változatos formának köszönhetően ideális választás a mindennapos használatra A készletkollekció nemcsak esztétikailag megnyerő, hanem megfelel a kor legújabb funkcionális elvárásainak, mosogatógépben, mikrohullámú sütőben egyaránt alkalmazható. Használhatósági szempontokat figyelembe véve is nagyon sok előnyökkel rendelkeznek, mindennapi használatra, vendéglátásba is kiválóan alkalmas.
A Zsolnay számtalan elegáns terítéket kínál, ha tányérra, étkészletre, tálalóra, teás vagy mokka készletre van szüksége, továbbá a készletek mellett megtalálható számos további univerzális kiegészítő is. A fehér porcelánból készült termékeink nem csak a strapabírásukról, hanem esztétikai megjelenésében is minden igényt kielégítenek. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan!

BAROKK BIANCO KOLLEKCIÓ 9335/2000

barokk-bianco-kollekcio-9335-2000.pngA klasszikus készlet fehér prémium porcelánból készül, ez a termékcsalád minden étkezést szebbé tesz, és tökéletes társsá válik az év minden napján. A kollekció összes eleme mosogatógépben tisztítható és mikrohullámú sütőben használható. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan!

BASIC FEHÉR 9100/2000

basic-feher-9100-2000.pngA prémium finomporcelán alapanyagnak és az egyszerű formának köszönhetően ez az étkészlet ideális választás a mindennapos használatra, hiszen mosogatógépben tisztítható és  mikrohullámú sütőben használható. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan!

BIANCO FEHÉR 0187/2000

bianco-feher-0187-2000.pngA prémium finomporcelán alapanyagnak és a gondos tervezésnek köszönhetően ez az étkészlet ideális választás a mindennapos használatra, hiszen mosogatógépben tisztítható és  mikrohullámú sütőben használható. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan!

VELVET FEHÉR 0191/2000

velvet-feher-0191-2000.pngA készlet fehér prémium porcelánból készült, ez a termékcsalád minden étkezést szebbé tesz, és tökéletes társsá válik az év minden napján. A kollekció összes eleme mosogatógépben tisztítható és mikrohullámú sütőben használható. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan!

A művészet ereje a porcelánon

RIPPL RONAI KOLLEKCIÓ

Az igényes asztali kultúra modern gyöngyszeme a Rippl-Rónai kollekció. 1898-ban Rippl-Rónai József megbízást kapott a budapesti Andrássy-palota ebédlőjének teljes berendezésére. A Zsolnay készletgarnitúrához készült eredeti motívumtervek adaptációjával jött létre a Zsolnay Rippl-Rónai készletcsalád. Az étkészlet mellett megtalálja a teás és mokka készlet is.

rippl-ronai-kollekcio.pngrippl-ronai-kollekcio-2.png

A készletkollekció nemcsak esztétikailag megnyerő, hanem megfelel a mai kor legújabb funkcionális elvárásainak, mosogatógépben, mikrohullámú sütőben egyaránt használható. Szintén előnyt jelent, hogy a készlet darabjai egyenként is megvásárolhatóak, így annak összetétele a vásárló ízlése alakíthatja. Élvezze szerettei körében már a nap első étkezését és terítsen stílusosan!


Örökzöld színek fantáziadús használata

HOME

Hagyja, hogy az elegáns színek és minták lenyűgözzék vendégeit az étkezőasztalnál. Az igazán színes élet mindennap az asztalnál kezdődik, Zsolnay HOME tányérok és csészék már a nap elején feltöltik Önt és családját.A különböző mintájú és színekben is elérhető HOME kollekció nagyszerű opciót kínál a teríték színessé és vidámmá varázsolásához. A színek frissessége gondoskodik róla, hogy Ön mindennapos használatra is bátran válassza a ZSOLNAY HOME szériát - akár az azonos formavilágú nyomott damaszt mintás kollekciót.

home3.pnghome.pnghome-2.pnghome-3.pnghome-4.pnghome1.pnghome2.pnghome4.pnghome5.png home6.png

HOME készletben minden színnek jelentése van, a drapp az elegancia, a szürke a minimalista, a fehéret pedig a nemesség inspirálta. A HOME színei maradandóan trendik, mondhatni örökzöld divatszínek. Ennek az étkészletnek külön érdekessége, hogy bár géppel mintázott minden darabja, de olyan hatást keltenek a darabok, mintha kézzel lennének festve. A robosztus alapanyagnak és a kiváló védőmáznak köszönhetően a HOME tányérok minden probléma nélkül tisztíthatóak mosogatógépben és használhatóak mikrohullámú sütőbe is.

Étkészletek gyerekeknek - Így még könnyebb meg tanulni önállóan enni.

Egyenek a legkisebbek is a legnagyobbakhoz hasonlóan, nagyszerű élmény jelent Nekik is. Sőt! A felnőttek számára sem kell, hogy izgalomban teljen egy-egy étkezés, hiszen a gyerekeknek szánt 3 részes Zsolnay készleteink a jól ismert mesehősöket ábrázolják.

bb-2-szett.png 3.png 2.png 1.png