Étkezési porcelán

A luxus kategóriás, tradícionális technológiával készült Zsolnay étkészletek a legmagasabb minőséget képviselik.

line.png

A manufaktúra dekorálási technikái közé tartozik a hagyományos fajansz kézi festés, mely egyedülálló a világon. A kézi aranyozás 18 karátos arany tartalmú festéssel történik, mely még exkluzívabbá teszi a kínálatot. A kollekciók mintavilágát a növényi motívumok ihlették, rendkívül gazdag színhasználat jellemzi.

A luxus hangulatot idéző készletek mellett kiemelten fontos az innovatív termékcsaládok fejlesztése is. Ezért a fejlesztések során megvalósult a mosogatógépben és mikró hullámú sütőben használható Zsolnay étkészlet kollekció is.

A manufaktúra egyik különlegessége, hogy alapanyagaink és kész termékeink bevizsgáltak, az egészségre káros kioldódással nem rendelkeznek, így a világ minden részére exportálhatjuk edényeinket.

Jelenleg több mint 40 különböző dekorral ellátott termékcsalád színesíti kínálatunkat, melyek komplett étkészletként, tea készletként vagy akár csak tányér sorként kaphatók.

Az egyedi megrendelésekre, elképzelésekre nagy hangsúlyt fektetünk, nyitottak vagyunk az egyedi megkeresések megvalósítására, termékeink személyre szabására.

Feliratozás, monogrammal ellátott, logózott termékek gyártása.

A Hungarikumként is díjazott Zsolnay készletek az előírt szabványoknak megfelelnek, így a világon mindenki számára elérhetővé válnak.

Válasszon az alkalomhoz és egyéniségéhez leginkább illő luxus étkészlet kollekciónkból, és tegyen minden étkezést feledhetetlenné!

Termékeinkből
New york Toronto London Zürich Vienna Budapest Prága Moskwa Kijev Damaszkusz Kuvait Ryadh Dubai Muscat Shanghai Tokyo Melbourne