Étkészlet kölcsönzés

Vegye igénybe a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Étkészlet kölcsönzés szolgáltatását és
emelje rendezvénye fényét egy exkluzív kézzel készített Zsolnay étkészlettel.

line.png

 

Új szolgáltatás a Zsolnay-tól

Egyre többet tapasztaljuk, hogy cégek, intézmények, és magánszemélyek részéről is igény merül fel, egy-egy jeles esemény kapcsán a felső kategóriás elegáns terítékek iránt.

A manufaktúra repertoárjában minden alkalomra található megfelelő készlet, illetve kiegészítő termékek is.  Igény mutatkozik arra, hogy egy alkalomra többféle készlet kerüljön felterítésre.


Más kollekciót szervíroznak a főétkezéshez és külön asztalon, vagy új terítéssel kerül fel a desszertes, kávés teríték.  Mindezek mellé tudunk még biztosítani a kollekciókhoz illő kiegészítő, díszítő elemeket is. 

line.png

 

A luxus hangulatot idéző készletek mellett kiemelten fontos az innovatív termékcsaládok fejlesztése is. Ezért a fejlesztések során megvalósult a mosogatógépben és mikró hullámú sütőben használható Zsolnay étkészlet kollekció is.

A manufaktúra egyik különlegessége, hogy alapanyagaink és kész termékeink bevizsgáltak, az egészségre káros kioldódással nem rendelkeznek, így a világ minden részére exportálhatjuk edényeinket.

Jelenleg több mint 40 különböző dekorral ellátott termékcsalád színesíti kínálatunkat, melyek komplett étkészletként, tea készletként vagy akár csak tányér sorként kaphatók.

Az egyedi megrendelésekre, elképzelésekre nagy hangsúlyt fektetünk, nyitottak vagyunk az egyedi megkeresések megvalósítására, termékeink személyre szabására.

Feliratozás, monogrammal ellátott, logózott termékek gyártása.

A Hungarikumként is díjazott Zsolnay készletek az előírt szabványoknak megfelelnek, így a világon mindenki számára elérhetővé válnak.

Válasszon az alkalomhoz és egyéniségéhez leginkább illő luxus étkészlet kollekciónkból, és tegyen minden étkezést feledhetetlenné!

Felkészült értékesítőink segítenek a választásban, hogy könnyen ki tudja választani az Ön rendezvénye számára a legmegfelelőbb kollekciót.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a kolcsonzes@zsolnay.hu e-mail címen, vagy tekintse meg Étkészlet kölcsönzés menüpontunkat weboldalunkon.

logo-feher.png

Kapcsolat

Kölcsönözhető készleteink

Termékeinkből
New york Toronto London Zürich Vienna Budapest Prága Moskwa Kijev Damaszkusz Kuvait Ryadh Dubai Muscat Shanghai Tokyo Melbourne