Divat és tradíció találkozása...

ycs9017.jpg

A két márka közös munkája szerencsésen találkozott mint divat és a tradíció. Ennek eredményeképpen születettek meg a közös ékszerkollekció darabjai. Zoób Kati tervei alapján az artdeco jegyében egymásra talált a Zsolnay eosin és a könnyed selymek, szövetek világa. ycs9217.jpgMindkét márkanév a maga műfajában egyedit és különlegeset nyújt. A Zsolnay porcelán több mint 160 éves hungaricum, ami mindig is a kifinomult ízlést és minőséget, stílust képviselte és képviseli mind a mai napig a porcelángyártás területén. Zoób Katit és a munkáit sem kell bemutatni, lágy, gyönyörű, simogatóan nőies, mégis impulzív ruháival, örömmel találkoznánk gyakrabban. A Katti Zoób divatbemutatók mind a hazai, mind a külföldi közönség számára ismertek és méltán nagy sikert arattak Budapesten, Párizsban, Londonban egyaránt.

047r.jpg 089r.jpg 116r.jpg 026rz.jpg

A terveket Zoób Kati készítette, a kivitelezés a Zsolnay  Porcelánmanufaktúra mester festőinek a munkáját dicséri. Az eddig elkészült darabok, különböző stílusok ötvözete, a Zsolnay eosin változékony színvilágát, a tovafutó folyondárok játékát Zoób Kati karakteres, geometrikus formavilággal ötvözte, aminek az eredménye egy meglepően lágy és hangsúlyos kollekció született. A fekete és a fehér eosint kiegészíti az aranyba hajló Zsolnay krizantém motívum, ami a Katti Zoób logót szinte átöleli, ezzel is erősítva Zoób Kati filozófiáját, mely összes eddigi munkáját meghatározta: az ellentétek harmóniája.

ycs8956.jpg ycs8960.jpg ycs8933.jpg
276r.jpg 329r.jpg 240r.jpg

Az ékszerek és a ruhakollekció tökéletes összhangban vannak egymással. Árad belőlük az art deco mai íze, hangulata, a garantált minőség, az exkluzivitás. 

A Zsolnay-Katti Zoób ékszerek megkoronázzák viselőjét!

 zsolnay-kattizooblogo.jpg